Verzenden & verzendkosten

Zodra de betaling is ontvangen, wordt je pakket zo spoedig mogelijk verzonden. Er wordt alleen verzonden naar adressen binnen Nederland en België op Europees grondgebied. Producten worden verzonden via DHL (binnen Nederland) of PostNL (naar België).

Verzending binnen Nederland

De verzend- en verpakkingskosten zijn binnen Nederland € 5,95 per bestelling. De meeste producten worden in een pakket verzonden via DHL. Alleen kleine items worden in een brievenbuspakje verzonden via PostNL. Alles altijd met track & trace. Nadat je pakket is verzonden ontvang je een bevestiging en een bericht met de track & trace code, waarmee je de zending kunt volgen.

Let op: Als u de bezorgdienst expliciet toestemming geeft om een pakket onbeheerd buiten uw woning achter te mogen laten – zogenaamde “neerzettoestemming” – en de bezorgdienst bezorgt het pakket op de afgesproken plek, dan neemt u daarmee de verantwoordelijkheid voor levering over. Als het pakket volgens de bezorgdienst bezorgd is op de afgesproken plek, maar u treft het daar later niet aan, dan kunt u geen aanspraak maken op vergoeding of vervanging.

Verzending naar België

De verzend- en verpakkingskosten zijn voor België € 12,95 per bestelling. Producten worden verzonden via DHL met track & trace, aangetekend en verzekerd. Nadat een pakket is verzonden ontvang je een bevestiging en een bericht met de DHL verzendcode, waarmee je de zending kunt volgen.

Verzendtijd

De verzendtijd is normaal 1 tot 3 werkdagen. Door zaken als corona en feestdagen kan extra drukte ontstaan bij de bezorgdienst en kan de bezorging iets langer duurt.

MENU
Meld je aan voor de wachtlijst We zullen je informeren zodra het product weer op voorraad is. Laat a.u.b. je e-mailadres achter.