Over Alexmessen.nl

Alexmessen.nl is een kleine particuliere webwinkel, specifiek voor de verkoop van deze items uit mijn eigen verzameling.

Ik heb een passie voor bushcraft, survival en andere outdoor activiteiten waarin die elementen een rol spelen, zoals expedities door onherbergzame gebieden.

Inmiddels heb ik een uitgebreide verzameling opgebouwd van uiteenlopende producten. Een deel daarvan wil ik verkopen via Alexmessen.nl. Dit deel bestaat uit een selectie messen, zakmessen en survival tools.

Alle producten op de website zijn nieuw en ongebruikt, tenzij anders vermeld. Bij elk product is aangegeven hoeveel er nog beschikbaar zijn. Hiervoor geldt: OP = OP. Producten kunnen niet worden nabesteld.

Bushcraft is oorspronkelijk een term die gebruikt werd voor met name een scala aan overlevingstechnieken in een bepaalde wildernis. In bredere zin wordt de term inmiddels gebruikt voor het leven in, van en met de natuur, met tevens respect voor die natuur. Er is geen goede vertaling voor het Engelse woord bushcraft.

Bron: Wikipedia
MENU
Meld je aan voor de wachtlijst We zullen je informeren zodra het product weer op voorraad is. Laat a.u.b. je e-mailadres achter.