Algemene voorwaarden

Door een bestelling te doen verklaar je je akkoord met de voorwaarden van Alexmessen.nl.

Geldig vanaf: 16-10-2020

Producten

Alexmessen.nl is een particuliere webwinkel, specifiek voor de verkoop van items uit mijn eigen verzameling. Deze verzameling bestaat uit een selectie messen, zakmessen, zaklampen en survival boxen. Alle producten op de website zijn nieuw en ongebruikt.

Prijzen en betaling

Alle prijzen op de site zijn in Euro’s en exclusief verzendkosten.

Aangezien het om particuliere verkoop gaat, mag er geen btw berekend worden en geen factuur verstrekt worden. Op verzoek kan er wel een kwitantie met het product meegezonden worden, bijvoorbeeld om de kosten als bedrijf te kunnen verrekenen.

Betaling van het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten dient te geschieden direct via iDEAL of creditcard. Als de betaling voldaan is, worden de artikelen zo snel mogelijk verzonden. Er wordt hiervan een bevestiging verstuurd per e-mail.

Levertijden

Alle op deze website getoonde producten zijn direct leverbaar. Bij elk product is aangegeven hoeveel er nog beschikbaar zijn.

Verzending

Zodra de betaling ontvangen is, worden producten zo spoedig mogelijk verzonden. Er wordt alleen verzonden naar adressen binnen Nederland op Europees grondgebied. De verzendtijd binnen Nederland is doorgaans 1 tot 3 werkdagen.

Producten worden verzonden via DHL. De verzend- en verpakkingskosten zijn € 4,95 per bestelling. Vanaf € 100,- is de verzending gratis. Dit wordt automatisch berekend en direct aangegeven in de winkelmand.

Garantie

Op alle producten zit 1 jaar garantie. Je kunt binnen deze termijn gebreken, veroorzaakt door een fabricagefout, kosteloos laten verhelpen, of wanneer een product onherstelbaar blijkt te zijn, een nieuw of vergelijkbaar exemplaar ontvangen.

Defecten veroorzaakt door onkundig gebruik en normale slijtage vallen niet onder de garantieregeling.

Klachten

Mocht je een klacht hebben, neem dan direct contact op via info@alexmessen.nl of via het contactformulier. We kijken dan samen hoe we het probleem zo goed mogelijk kunnen oplossen.

Aansprakelijkheid

Alle producten op deze website zijn 100% legaal. Alexmessen.nl is niet aansprakelijk voor schade aan producten ontstaan door normale slijtage of verkeerd gebruik van het product. Alexmessen.nl is niet aansprakelijk voor ongelukken die gebeuren met gebruik van Alexmessen.nl artikelen.

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor het retour zenden van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder (bijvoorbeeld: PostNL, DHL).

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@alexmessen.nl of via het contactformulier.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Als er vragen, klachten of opmerkingen zijn bent je altijd van harte welkom om te mailen naar info@alexmessen.nl of via het contactformulier. Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Het retouradres is:

A L E X
Nieuwendamlaan 294
2547 JR Den Haag
Nederland

LET OP: dit is geen bezoekadres!

Algemeen

Deze website en alle afbeeldingen zijn eigendom van Alexmessen.nl. Het is niet toegestaan om (gedeeltes van) deze site te kopiëren zonder uitdrukkelijke toestemming van Alexmessen.nl.

De op de website vermelde informatie wordt met zorg gepubliceerd. Desalniettemin is het mogelijk dat de vermelde informatie niet volledig of onjuist is.

De artikelen met bijbehorende prijzen worden met regelmaat aangepast en/of aangevuld. Alexmessen.nl behoudt zich het recht voor deze wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving door te voeren.

Alexmessen.nl is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van deze website verzonden worden.

Alexmessen.nl is niet verantwoordelijk voor virussen of andere schadelijke elementen die onverhoopt in berichten meegestuurd worden. De ontvanger dient zelf de bijlage(n) te controleren op virussen.