Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour zenden van thuis naar de webwinkel zijn voor jouw rekening.

Deze kosten bedragen circa € 7,- per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder (bijvoorbeeld: PostNL, DHL). Producten kunnen niet zelf teruggebracht worden naar de webwinkel. Producten die op het postadres van de webwinkel worden afgegeven, komen niet in aanmerking voor creditering.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de webwinkel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@alexmessen.nl of via het contactformulier.

Meld eerst dat je producten wilt retourneren. Geef duidelijk aan welke producten je wilt retourneren. Producten die retour gestuurd worden zonder dat deze eerst aangemeld zijn, komen niet in aanmerking voor creditering. Als je een deel van je bestelling retour stuurt en 1 of meerdere producten uit je bestelling houdt, krijg je alleen de aankoopprijs van de retour gestuurde producten gecrediteerd en niet de verzendkosten.

Stuur de producten die je wilt retourneren daarna goed verpakt – zoveel mogelijk in de originele verpakking – terug. Voeg een kopie van je aankoopbewijs toe aan de doos. Of maak gebruik van het modelformulier herroeping en voeg dat toe aan de doos.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Als er vragen, klachten of opmerkingen zijn bent je altijd welkom om te mailen naar info@alexmessen.nl of via het contactformulier. Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Op 2e hands producten is deze bepaling niet van toepassing. In dat geval staat dat expliciet aangegeven op de betreffende productpagina met de volgende tekst:

Let op: Dit betreft een 2e hands product. Het wordt verkocht als verzamelobject. De normale garantiebepalingen zijn hierop niet van toepassing. Ruilen en retourneren zijn niet mogelijk.

MENU
Meld je aan voor de wachtlijst We zullen je informeren zodra het product weer op voorraad is. Laat a.u.b. je e-mailadres achter.