Black Friday? Green Friday!

Voor elke bestelling tussen 25 oktober en 30 november 2023 planten we een boom in het Green Friday Forest van Trees for All.

Wij maken met Green Friday een statement tegen Black Friday: de dag waarop veel mensen massaal de winkels en webshops bestormen voor de goedkoopste deals. Al die impulsaankopen zorgen voor enorme overconsumptie. Met als gevolg dat we onze aarde in rap tempo uitputten.

Dat moet en kan anders. Daarom kiest A L E X niet voor Black Friday, Cyber Monday of Cyber Week, maar voor Green Friday. Samen met zoveel mogelijk consumenten en bedrijven zeggen we ‘nee’ tegen Black Friday deals. In plaats daarvan geven we de aarde iets terug: bomen voor het Green Friday Forest.

MENU
We zullen je informeren zodra het product op voorraad is. Laat a.u.b. je e-mailadres achter.